vrijdag 26 april 2024

Uitslag loting bekend!

Mail met verdere informatie in aantocht.

Afgelopen week hebben we alle inschrijvingen goed bekeken en daarbij gekeken op welke manier we zoveel mogelijk kinderen mee kunnen laten doen aan de voetbalweek. Dat is gelukt en daarmee hebben we het aantal uitlotingen tot een minimum beperkt. Toch zullen er nog een behoorlijk aantal teleurgestelde kinderen zijn. Zeker wanneer je broer of zus wel mee kan doen en jij niet. 
Ontzettend vervelend maar de kinderen die uitgeloot zijn komen op een reservelijst. 

In de week van 29 april verzenden we een mail aan alle deelnemers en aan alle uitgelote kinderen. Zoals hierboven al gemeld kan het dus zijn dat er binnen een gezin een kind wel mee kan doen en een kind niet mee kan doen. Mocht daardoor de keuze gemaakt worden dat u dan nog een aanmelding wilt annuleren is dat natuurlijk mogelijk. 
in de brief aan de deelnemers zullen we vragen het deelnamebedrag voor 15 mei over te maken. Daarmee is de deelname pas definitief, hebben we de betaling (zonder opgaaf van reden) niet binnen dan zullen we kinderen van de reservelijst in laten stromen. Op die manier verloopt het zo eerlijk mogelijk.

Met sportieve groet,

Team organisatie JVK